Nor Azura Zakaria

By: nor azura zakaria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Aug-2008 07:10 Email | Share | | Bookmark
Zahin Deliza Bin Nizalene Deliza


ini tag baby yang diletak kat katil dia


Gambar ini pada hari kedua.


ini Zahin dah cukup seminggu



Alhamdulillah pada 22/08/2008 kita telah selamat melahirkan anak no 2 kita yang diberi nama ZAHIN DELIZA BIN NIZALENE DELIZA. kali ini kita bersalin kat Hospital Ampang....mulanya plan nak bersalin kat Hospital Serdang tapi pikir-pikir balik jauh sangat ke sana....Hospital Ampang hospital baru...semua okey....zahin lebih ringan banding abangnya....tapi 3 kg jugak ler...semoga anak kita sihat dan membesar bagai johon...


Saturday, 22-Mar-2008 01:26 Email | Share | | Bookmark
Fanna & Wan Weeding


Selamat Pengantin Baru Fanna & Wan....kenduri nie pada hari pembuangan undi...he..he...ada special event pada date nie... ....semoga pasangan pengantin kekal bahagia hingga ke akhir hayat....semoga dapat zuriat yang soleh & solehah....


kita sekeluarga sempatlah bergambar ngan pengantin.....masa weeding nie kita jumpa shikin & wan...masa weeding diaorang...kita tak dapat nak menghadiri kenduri diaorang...kita jumpa pejah & amy....tapi tak bergambar pun ngan diaorang....dan nie aje gambar yang ada...


Wednesday, 12-Mar-2008 03:47 Email | Share | | Bookmark
Anak Zera & As


nie anak zera....baby nie dilahirlkan di Hospital Putrajaya...beratnya 2.4kg....Zera dapat Baby Boy...Anak Sulung Zera....Congratulation yek....



nie pulak anak as....baby nie dilahirkan di Hospital Serdang...beratnya 2.9Kg kalau tak silap kita ler...nie pulak anak no 2 as...kira as dah dapat sepasang ler...first Girl...second Boy..bestnya...



kita suka tgk gambar nie....

tak banyak sangat kita ambik gambar anak zera & as....nie aje yang ada....apapun....congratulation Buat Junior kita zera & best friend kita As...


Saturday, 2-Feb-2008 11:06 Email | Share | | Bookmark
Mija & Yam weeding's



kita ada sekeping je gambar dengan pengantin...time tue hujan..renyai-renyai...
pastu hubby kita pulak sakit kaki..susah nak jalan..tuepun alhamdulillah sampai jua kami ke JB...
dengan ilman lagi...huh..hu...payah nak bergambar...nak ambik gambar pengantin pun payah...
apatah lagi dengan sahabat kayangan yang lain...sorrylah semua...yek...
insyALLAH ada rezeki kita berkumpul lagi di next weeding nanti...sape belum kenduri...
he..he..cepat-cepat wat kenduri key



nie sekeping gambar ekyn dengan anak-anaknya...time nie ekyn tengah tunggu kita
menghabiskan makanan...hu..hu...punya datang jauh dari KL...dua tiga keping aje gambar
kita ambik...huh..hu.. ...apa nak buat...keadaan time tue agak merumitkan....
nasib baik ada jugak gambar....


Monday, 28-Jan-2008 09:05 Email | Share | | Bookmark
Air Terjun, Kaki Gunung Ledang, Sagil , Johor

ilmna ngan lolo...mandi-manda
wajah-wajah yang berkelah
hana ngan daddy dok main perang air
View all 7 photos...














nie gambar-gambar masa pegi berkelah kat air terjun sagil....nie on the way nak balik gerisek...so singgah mandi-manda kat sini...airnya sejuk...best...lagi best ilman ler...dia memang suka main air....tgk air banyak aje....heppy lah dia....tapi tak lama pun dia mandi....air sejuk...tak tahan....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net